Was dit de laatste viering van Koningsdag in Oostburg?

Wie neemt de organisatie over?

Enige jaren geleden is het Oranje Comité Oostburg ter ziele gegaan, om de viering van Koningsdag toch door te kunnen laten gaan, heeft de Stadsraad destijds besloten dit tijdelijk op te pakken. Helaas moeten wij vanwege ontoereikende mankracht besluiten dit niet meer zelf te organiseren. Dat betekent  voor Oostburg in 2020: geen rommelmarkt/vrijmarkt, geen versierde fietsjes, geen vertier…….. GEEN KONINGSDAG.

Zijn er een aantal mensen te vinden die 1x per jaar deze viering willen organiseren? Het hoeft geen aparte Stichting te zijn die met de nodige kosten moet worden opgericht. Het mag ook als een zelfstandige werkgroep onder de paraplu van de Stadsraad onder gebracht worden.

Als Stadsraad zullen we jullie behulpzaam zijn met overdracht van de opgedane ervaringen, aanvragen van subsidie en vergunningen. Ben je geïnteresseerd en wil je wat meer informatie of jezelf beschikbaar stellen? Neem dan contact op met 06-42832789 of stuur een mail naar info@stadsraadoostburg.nl. Reageren via facebook is ook mogelijk.