Vanaf vandaag tot eind oktober exposeert Henk van de Looy uit Schoondijke in het pand van ”Fierens” , op de hoek Nieuwstraat/Raadhuisplein.

Mijn naam is Henk van de Looy en ik ben geboren in 1947 in Eindhoven. Zo’n 11 jaar woon ik met mijn vrouw in Schoondijke. Na onze pensionering zijn we hier naar toe gekomen omdat we ons hart hebben verpand aan Zeeuws Vlaanderen. Ik teken en schilder graag en heb daarvoor nu alle tijd. Ook heb ik veel verhalen geschreven en een aantal daarvan in een boek uitgegeven onder de titel Ratatouille. Het genre waarin ik schilder en teken is erg breed van abstract tot realistisch en van acryl tot potlood. Eigenlijk is er geen etiket op te plakken. Ik laat elk schilderij of tekening voor zichzelf spreken. De twee schilderijen op de foto’s zijn dan ook vrij willekeurig gekozen. Meer van mijn schilderijen en tekeningen zijn te zien op mijn instagram-account ( @henkvandelooy ) maar natuurlijk kunt u ook een blik werpen in de etalage. Voor reacties en anderszins ben ik te bereiken onder henkvandelooy@ hotmail.com Veel kijkplezier gewenst!