Met een diepe buiging en een groot applaus, zo willen wij afscheid nemen van John.

John, de joviale man met altijd het attente gebaar. Even een lach, een hand, een schouderklopje.

Onbeschrijfelijk dit verlies vooral voor Justyna, Jasmine, Jean-Pierre en Paul.

Het is ook voor heel veel anderen een groot verlies: zijn familie, zoveel vrienden, kennissen, zakenrelaties, artiesten en heel veel publiek van zijn geliefde Ledeltheater.

Door alle maatregelen omtrent Corona is het voor iedereen duidelijk, dit kan niet een afscheid worden zoals wij voor hem zouden willen. Met John zijn instelling van, geef niet op en maak er wat moois van, hebben wij een oproep.

We zouden het fantastisch vinden wanneer we met velen een erehaag zouden kunnen realiseren, op zaterdag 6 juni 2020. Natuurlijk op gepaste afstand van elkaar en vertrekkende vanaf het Ledeltheater tot aan het mortuarium (zie routekaartje). Wanneer John passeert geef hem dan het warmste applaus. Neem een bloem voor hem mee, maakt niet uit welke, hij hield van de kleur en fleur van het leven. Geef uw bloem af bij het Ledeltheater, zo wordt het een groot kleurrijk boeket voor een kleurrijk man. Neem hiervoor de tijd zodat we ook hier de andere halve meter kunnen hanteren .

Om 13:00 uur begint de begrafenis in besloten kring deze is d.m.v. een livestream te volgen, zie de website van het Ledeltheater, deze zal hier nog een aantal dagen te bekijken zijn. U kunt vanaf 11:00 uur uw bloem afgeven bij het Ledeltheater en zich dan in de erehaag voegen, zodra John gepasseerd is kunt u op een rustige plek de livestream volgen. Rond 12:05 uur maakt John zijn laatste tocht naar het Ledeltheater.

Wij hopen dit samen met u te kunnen realiseren.

Namens,

Vrienden van John.

Voor vragen kunt u terecht bij Anita Bekers of Patrick de Smit.
Anita Bekers +31 6 54 95 23 31
Patrick de Smit +31 6 40 75 38 64