Etalage tentoonstelling van moeder en dochter

Vanaf 21 mei ’19 is er een etalage tentoonstelling te bewonderen in Oostburg van Corrie van Tilborg en Evi De Leener, moeder en dochter. Leuk is om te zien hoe hun schilderijen verschillen van elkaar, maar dat er ook gelijkenissen zijn te vinden  die aantonen dat dit een expositie van  moeder en dochter is. Al vroeg is Evi beïnvloed door de werken van haar moeder, die al op jonge leeftijd een bepaalde drang voelde tot tekenen, en later tot het ontwerpen van grote wandkleden.  En nu, na vele jaren, een zoektocht naar het gevoel met doek, kwast en verf.

Corrie heeft haar opleiding genoten in een academie te Breda en volgt les van een beeldend kunstenaar. Evi zat op het Grafisch Lyceum met als specialisatie Art & Design. En samen volgden ze ook verschillende workshops.

` Wij zijn er erg trots op dat we hier onze grote kleurrijke schilderijen, gemaakt met acryl verf, samen mogen tentoonstellen.  Het is voor ons allebei een geweldige belevenis om met vele lagen verf over elkaar heen, tot een abstractie te komen, waaruit dan ook de figuratie ontstaat. We hopen met onze schilderijen anderen te inspireren en ieders creatieve innerlijk tot ontplooiing te laten komen`.

Kom zeker eens een kijkje nemen in de etalage op de hoek van de Nieuwstraat- en het Raadhuisplein. Hun werk is er te zien tot half juli 2019.

  

li: Corrie, re: Evi